FVB GALOPHESTEN

Projektet slutter: 30. November 2024
Andele i alt: 300
Andele til salg: 294
Projektstart: Ved 50 andele
Indskud: 500,- 
Pr. måned 0,-
Træner: Sabina Gammelgård

 

 

STATUS 

44 andele til projektlancering

ÅRGANG/KØN

2019 / Hoppe

TRÆNERENS NAVN

Sabina Gammelgård

EJERENS NAVN

FVB Galophesten

BESKRIVELSE

 

Nu får du chancen for at opleve den fascinerende og spændende væddeløbsverden som medejer af galophesten Cat's Gambit.

Galopverdenen er helt særlig, og nu kan du opleve spændingen, når din hest deltager i løb. Begejstringen når du mærker kraften fra hestene, når de drøner forbi, og lykkefølelsen når den kommer først over stregen. Du kan besøge hesten til løb eller ude hos træneren, og så kan du nyde den ekstra særlige følelse, når du træder ind på banen som ejer af en af de startende heste.

Galopsæsonen er nogle måneder kortere end trav og monté, hvorfor Cat's Gambit først forventes at starte til foråret. Men allerede fra januar kan du følge med i træningen, besøge hesten og forberede dig på noget, der forhåbentligt bliver en bragende sæson!

En andel koster kun 500,- kr. for en hel sæson (1/1-2024 – 30/11 2024).

Sådan kommer du med:

Du starter med at tilmelde dig hos Share a Horse, som er Dansk Hestevæddeløbs koncept, når det gælder anpartsheste. Her bedes du registrere dig med navn, adresse, mailadresse samt bankoplysninger.

Når du har gjort dette, vælger du hesten Cat's Gambit og trykker "køb andel" - TILLYKKE! Du er nu medejer! OBS: Pengene bliver først trukket den 1. i den efterfølgende måned.

Der sælges i alt 300 ejerskaber à 500,- kr.

For i alt 500 kr. får du følgende:

  • Medejerskab af Cat's Gambit fra 1/1-2024 til 30/11 2024.
  • Gratis adgang til Fyens Væddeløbsbane, når Cat's Gambit starter.
  • Løbende invitationer til at besøge Cat's Gambit i gården ved Lånum, hvor træneren hører til. Her kan du høre mere om træningen af hesten og hilse på din hest.
  • Løbende information fra træneren i den lukkede Facebook-gruppe. 
  • Mulighed for at vinde præmiesummer, hvis projektet genererer et overskud. Der trækkes løbende lod blandt ejerne om eventuelt vundne ærespræmier, pokaler m.v.

Hesten: CAT'S GAMBIT

Hun er smuk, hun er hurtig, hun har papirerne i orden, og så er hun klar til at starte.

Cat’s Gambit er i sæson 2024 en 5-årig smuk rød hoppe med en stor hvid blis. Hun er en utroligt sød og omgængelig hest, som har meget endnu at hente på væddeløbsbanerne, da hun er kommet lidt sent i gang med sin positive udvikling. Tobias Hellgren og Anna Pilroth har fået hende på god kurs løbsmæssigt, men vurderer at hun banemæssigt vil have fordel af de danske provinsgalops baner med de kortere opløb. Dette er grunden til, at vi har fået muligheden for at erhverve hende til dette projekt!

Cat er en fornuftig og kærlig hest, som ikke så let lader sig skræmme, men som også forstår hvornår det er løb og hvornår hun skal vise sig frem. Vi glæder os utroligt meget til at se præcis hvor langt hun kan komme i sit nye setup.

Cat's Gambit er startklar og forventes at debutere til sæsonstart. 

Fyens Væddeløbsbane påtager sig risikoen for den løbende drift. Det er dermed din garanti for, at du ikke på noget tidspunkt vil blive opkrævet mere ud over de 500 du allerede har betalt.

Der udarbejdes derudover, hvert år, et særskilt regnskab. Det betyder, at indtjente præmier i løbene, med fradrag af løbsomkostninger, vil blive tillagt den af medejerne indskudte kapital.

Det er træner Sabina Gammelgård, der varetager den sportslige drift af Cat's Gambit, mens Fyens Væddeløbsbane, sammen med Share a Horse, supplerer med den løbende information til hesteejerne og de eventuelle events, som kredsen omkring Cat's Gambit bliver en del af.

Får jeg nogle penge tilbage?

Ved projektets afslutning udarbejdes det endelige regnskab. Det beløb, der er tilbage på kontoen, fordeles derefter ligeligt mellem de 300 ejere.

 

 

 

Opret din egen hjemmeside med Webador